Victòria i liderat del Cerdanyola FC

UA Horta 1 – 2 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat la quarta victòria de la temporada en el Feliu i Codina amb els gols de Javi López i Pitu, i segueix imbatut després de sis partits disputats.

Els primers compassos de partit han tingut un joc travat, amb nombroses interrupcions per faltes dels dos equips. Serien els homes de Toni Carrillo els que donarien l’avís en el 19′, quan Kevin estavellava la pilota al travesser. Poc després Pitu també buscava el gol amb un xut que sortia fora. La rèplica la posava Mamadou quan obligava a intervenir a un Manu Martín molt atent que blocava la rematada del davanter local. Però l’encert arribaria en el 35′, amb una rematada de cap inapel·lable de Javi López a la sortida d’una falta lateral. El sisè gol en el que va de temporada del davanter verd. Els locals han reaccionat tímidament al gol del Cerdanyola amb ocasions de Caparrós i Adilson que ha resolt amb seguretat Manu Martín. 

A la represa, els homes de Victor Valdés han no trigat a empatar. Una canonada des de l’interior de l’àrea d’Eric Bezis en el 48′, posava les taules en l’electrònic. Un gol que ha revifat els barcelonins que han generat perill en els minuts posteriors. Fins que en el 63′, una pena màxima comesa per Ivan de Nova, la transformava a la perfecció Pitu per tornar a posar per davant un Cerdanyola que ha sabut defensar el marcador amb molt treball. En el tram final, Coro ha buscat l’empat amb un xut escorat al pal, però Manu ha tret una mà providencial que assegurava la victòria pel Cerdanyola que es situa líder amb 14 punts.

El Cerdanyola rebrà la propera jornada al Banyoles a Fontetes per seguir amb la gran dinàmica de resultats.

Fitxa tècnica:
UA Horta: Unai, Albert Caparrós, Iván de Nova, Perone, Mamadou (Eric Ruiz, 46′), Edipo, Manrique, David Múrias (Buba, 46′), Adilson (Coro, 63′), Genís Blasco (Eric Bezis, 46′) i Astray
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Pitu (Marc, 67′), Javi López (Sosa, 67′), Servetti, Kevin (Prat, 89′), Jony, Alberto i Nils (Pinto, 80′)
Gols: 0-1 Javi López, 35′; 1-1 Eric Bezis; 1-2 Pitu (p), 63′
Àrbitre: Martín Varas ha amonestat a Mamadou, Perone, Edipo i Astray pels locals i Pitu i Nils pels visitants