Empat del Juvenil contra l’històric Zaragoza

Cerdanyola FC 0 – 0 Real Zaragoza

El Juvenil A del Cerdanyola empata contra un històric Real Zaragoza, un partit díficil i molt igualat entre ambdós equips que ha acabat amb el marcador inicial. Desprès de dues derrotes, l’equip verd suma un punt a Fontetes.

Al tram inicial del partit ha estat un temps de tempteig sense ocasions de gol per part de cap dels dos equips. Un xut de Marru al minut 29′ ha estat la primera ocasió clara del partit, però finalment l’ha acabada atrapant Calavia en dos temps. En els últims 10 minuts de la primera part, els dos equips buscaven el gol amb insistència. Al minut 36′ una falta lateral del Zaragoza ha fet que s’apropés a la porteria, sense èxit. Amb el marcador inicial hem arribat al descans.

La represa ha començat amb l’entrada de Cuenca i Kombe, per part de l’equip visitant. L’ocasió més clara del partit ha estat un xut de Bilal que ha acabat parant el porter del Zaragoza. Els últims minuts del partit han estat marcats per la intensitat i la tensió per aconseguir el gol. Al 82′ un xut fregant el pal de Salido ha estat una clara opció de marcar per part de l’equip vallesà. Al final, un empat que ha fet que el Cerdanyola sumés 1 punt, que el situa com a setè classificat amb 5 punts.

La setmana vinent el Cerdanyola s’enfrontarà al Lleida Esportiu Terraferma CF al camp municipal de Lleida.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Iker, Christian, Aaron, Sagar, X. Costa, Carmona, Tebar, Cesar (Salido, 58′), Bilal (Jordi Martín, 69′), Marru, Zaca (X. Fernández, 64′).
UE Sants: Calavia, Sebastian, Mata, Serrano, Vallejo, Fedel, Vaquero, Nieto (Cuenca, 45′), Calcedo, Conte (Kombe, 45′), Jay.
Àrbitre: Òscar Carballo ha amonestat a Christian pels locals i Vaquero pels visitants.