El Juvenil ho donarà tot per guanyar punts

El Cerdanyola seguirá amb força, tot i les últimes derrotes a les últimes jornades. Demà l’equip jugarà la jornada 5 contra el Real Zaragoza a Fontentes a partir de les 17 h.

Lluis Macià reconeix que dues derrotes en tres dies “ha estat dur”, però que això servirà com una “cura d’humilitat”. Segons el tècnic del juvenil A, “l’equip está més activat que mai, farem una forta defensiva i esperarem la nostra ocasió. Hem d’aixecar-nos moralment i ho donarem tot, com sempre”.

Respecte el Real Zaragoza, el tècnic verd ha reconegut que és “molt bon equip, un dels grans de la lliga” i que els vallesans hauràn d’intentar “no cometre errors, perquè això podrà costar tres punts”.

Macià no podrà comptar ni amb l’Hugo, ni amb l’Adri Ortega per lessió. El partit començarà a les 17h.

CERDANYOLA F.C – REAL ZARAGOZA

28/11/2020 | 17 h