A continuar la bona ratxa

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 29 de novembre, el Feliu i Codina per enfrontar-se a la Unió Atlètica d’Horta en el partit corresponent a la setena jornada de Tercera Divisió. Els verds, segons classificats amb 11 punts, estan signant un excel·lent inici de Lliga i volen seguir imbatuts una setmana més després de la victòria contra el Sants a Fontetes.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb els resultats i l’esforç que està demostrant la plantilla: “L’equip està treballant molt bé, tots estem compromesos. El futbol són detalls i aquests detalls els estem controlant bé”. Una de les claus és l’efectivitat de cara porteria, en aquest sentit explica que “l’equip té gol, ara som el segon equip més golejador del grup, i estem amb confiança a l’atac. Hem de millor una miqueta en defensa però la línia és bona”.

Respecte l’Horta, Carrillo destaca la potència del rival: “Ens esperem un partit complicat. L’Horta és un conjunt fet per estar molt amunt, és un projecte nou, amb alguns jugadors de superior categoria i sens dubte és dels favorits del grup. Hem de mantenir la línia de solidesa que estem demostrant”. Per últim, l’entrenador verd es mostra amb els peus a terra i amb il·lusió de seguir amb la bona dinàmica: “La qüestió és que cada setmana hem de sumar. L’objectiu de tots els equips de la categoria és estar entre els sis primers, però hi ha molta igualtat. Hem de continuar sent ambiciosos i és molt d’hora encara per fer valoracions”.

El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Juan Manuel Martin Varas.

HORTA, U.AT. – CERDANYOLA VALLES, F.C.

29-11-2020 | 12h