Derrota per la mínima del Juvenil a Osca

S.D. Huesca 1 – 0 Cerdanyola F. C.

Primera derrota de la derrota del Juvenil A del Cerdanyola amb una desfeta per la mínima en el Complejo Deportivo San Jorge davant l’Osca. Els de Lluís Macià han competit amb un alt ritme durant els 90′, però un gol de Martín en el 83′ els ha deixat sense premi.

En el tram inicial, els verds han sortit ben plantats i jugant de “tu a tu” davant un Osca que tenia la possessió de la pilota. En el quart d’hora de joc, Marru ha gaudit d’una clara ocasió amb un xut des de la frontal que ha sortit fregant el pal. Amb el pas dels minuts, els locals s’han fet amb el domini del joc però sense generar gaire perill a la porteria d’Iker. En el 33′ Pablo enviava per sobre del travesser un xut potent. Amb el marcador inicial s’ha arribat al descans.

A la represa, s’ha seguit amb la mateixa dinàmica i seria novament el Cerdanyola qui buscaria el gol mitjançant un xut de Xavi Fernández que s’estavellaria al lateral de la xarxa. Més perill ha tingut un mà a mà de Pablo que ha salvat Iker de forma providencial. I quan semblava, que els vallesans sumarien un punt d’Osca, una falta lateral servida per Zeben l’ha rematada al fons de la xarxa amb el cap Martín. En els últims minuts, el Cerdanyola ha buscat l’empat sense èxit. El pròxim cap de setmana, ens visitarà a Fontetes el ‘Real Zaragoza S.A.D.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Iker, Christian (Zakaria, 46′), Adri Ortega, Sagar, Aaron, Carmona (Bilal, 46′), Xavi Fernández (Santi, 63′), César, Iker Navarro (Hugo, 46′), Marru, Tebar (Salvia, 70′).
S. D. Huesca: Mateo, Emilio (Raul, 80′), Zeben, Anglada, Alin, Lanjarin, Mallor (Mallen, 67′), Reques, Pablo (Martín Lula, 80′), Manu (Juárez, 90′), Barquilla (Gayan, 67′).
Gols: 1-0 Martin, 83’