El Cerdanyola FC vol seguir imbatut davant la UE Sants

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 22 de novembre, a la UE Sants en el partit corresponent a la sisena jornada de Tercera Divisió. Els vallesans, tercers classificats amb vuit punts, buscaran seguir amb la imbatibilitat i sumar la tercera victòria a Fontetes, després de l’empat a domicili amb la UE Vilassar de Mar.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la dinàmica de joc i resultats i espera poder donar-li continuïtat: “A Vilassar vam tenir un partit molt disputat i vam fer una valoració positiva, perquè treure punts fora de casa sempre és positiu. Diumenge hem de seguir amb la mateixa línia i continuar sent forts a casa, sumar tres punts que ens mantinguin a la part alta.”

Respecte la UE Sants, Carrillo explica que “és un equip jove, nou i amb un entrenador que els dóna molta intensitat. Serà un rival difícil, més del que la gent es pugui imaginar, que pressionarà i que pot treure punts en qualsevol camp. No serà fàcil”. El Cerdanyola tindrà tota la plantilla disponible per afrontar el duel.

El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Víctor Manuel Sánchez Ricó.

CERDANYOLA F.C. – U.E. SANTS

22/11/2020 – 12h