El Cerdanyola FC segueix sumant amb un empat a Vilassar de Mar

UE Vilassar de Mar 1 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat un punt al Xavi Ramon davant el Vilassar de Mar en un duel amb dues parts molt diferents.
Els primers 45′ minuts han estat de domini verd. Pitu avisava en el 11′ amb un xut que atrapava Monti. Els de Toni Carrillo s’apropaven amb insistència a la porteria visitant fins que una d’aquestes accions, Jony centrava des de banda dreta, la defensa no aconseguia allunyar el perill i Javi López aprofitava el rebuig per obrir el marcador, i sumar la quarta diana aquesta temporada. Amb el gol, el Cerdanyola ha seguit atacant i Javi López en el 38′ i Servetti en el 39′ protagonitzaven dues rematades que sortien fregant el pal. Amb el 0-1 arribàvem al descans.
.
A la represa ha canviat la dinàmica del joc a partir del gol de l’empat, obra de Cano que enviava al fons de la xarxa una falta lateral en el 48′. El gol ha fet mal als vallesans que no han pogut reaccionar. Amb el pas dels minuts, els locals han rondat la porteria de Manu Martín, però el treball de la defensa verda ha impedit al Vilassar gaudir d’ocasions. Al final, un punt més que situa al Cerdanyola amb vuit punts en quatre jornades, que el manté a la part alta de la classificació.

Fitxa tècnica

Vilassar de Mar: Monti, Varese, Canelada (A. Varese, 46′), Borges, Edu Domingo, Cano, Pluvins, Sofi (Aumatell, 78′), Granero, Martí i Pascu (Eslava, 65′)
Cerdanyola FC: Manu, Edwin (Pinto, 83′), Uri, Ruben, Pitu (Marc, 61′), Javi, Servetti (Elhadji, 61′), Kevin (Sosa, 73′), Jony, Alberto i Nils
Gols: 0-1 Javi López, 26′; 1-1 Cano, 48′
Àrbitre: Gómez Meneses ha amonestat a Cano pels locals i Jony pels visitants.