Buscant allargar el bon inici de Lliga

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà la tercera victòria consecutiva davant la UE Vilassar de Mar, en el partit corresponent a la jornada 5 de Tercera Divisió, que tindrà lloc el proper diumenge, 15 de novembre, al Municipal Xevi Ramon.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb l’inici de lliga: “podem resumir els tres partits disputats amb què a casa estem forts, guanyant i convencent, i fora de casa amb un bon punt a Granollers. El començament és bo, però s’ha de continuar. Hem de polir alguns aspectes defensius, però el rendiment és bo i l’actitud del grup és fantàstica. Estem en un moment dolç i hem de mantenir-lo”. Tot i el partit entre setmana, l’entrenador verd espera tenir a tota la plantilla a punt: “Tenim una plantilla àmplia i acaba de començar la Lliga, i tots estan en bon estat per jugar diumenge. Només tindrem la baixa de Dani Martí per sanció”.

Respecte la UE Vilassar de Mar, Carrillo avisa de la perillositat del rival: “Espero un partit difícil contra un equip que l’any passat va fer una gran temporada. És un conjunt ben organitzat, que no ha tingut resultats positius en aquest inici i això el fa encara més perillós

El partit començarà a les 17h i serà arbitrat per Álex Gómez Meneses.

UE. VILASSAR MAR – CERDANYOLA F.C

15/11/2020 | 17h