Golejada d’un Cerdanyola que segueix imbatut

Cerdanyola FC 4 – 2 Fundació Esportiva Grama

El Cerdanyola FC ha continuat amb la bona dinàmica d’aquest inici de Lliga superant a la Fundació Esportiva Grama per un clar 4-2, en el partit corresponent a la primera jornada.

Els homes de Toni Carrillo han demostrat des del xiulet inicial la intenció de sumar els tres punts en el dia d’avui. Javi López, en el 10′ dóna el primer avís estavellant la pilota al pal. Aliaga posava la rèplica en el 14′, i feia intervenir a un atent Manu Martín. Els gols no es farien esperar, i en el 16′, Nils Puchades servia un córner que rematava al fons de la xarxa Javi López amb un potent cop de cap des del segon pal. El gol ha esperonat més als verds que ampliaven la distància a l’electrònic quan Dani Martí aprofitava una pentinada enrere de Javi López, i establia el 2-0. La Grama ha reaccionat amb el segon gol local i Richard ha tornat a posar a prova Manu Martín amb una falta directa que el porter ha enviat a córner. Un servei de cantonada que Juan Carlos ha aprofitat per retallar distància amb una rematada des de l’interior de l’àrea. Però quan semblava que els visitants rondaven la igualada, Nils Puchades, en el 41′, ha sorprès amb un xut creuat que feia pujar el 3-1 al marcador, resultat amb què hem arribat al descans.

La represa s’ha iniciat de la millor forma possible, Elhadji ha servit de banda i Dani Martí rematava amb el cap signant un doblet que encarrilava el duel. El partit no tenia un dominador clar en el joc, però l’efectivitat dins l’àrea del Cerdanyola ha decantat la balança. Un resultat, que ha estat a punt d’ampliar Javi López amb una canonada des de dins l’àrea que desvia Guiseris amb els peus. Però quan més còmodes estaven els verds, Peris ha sorprès amb un gol olímpic a la sortida d’un còrner, en el 74′, però els homes de Toni Carrillo han sabut controlar amb autoritat el joc i donar pausa al partit en el tram final, tot i l’expulsió per doble groga de Dani Martí en el 87′. Al final, tres punts més que col·loquen al Cerdanyola amb 7 de 9 punts sumats. El proper partit serà diumenge vinent al camp del Vilassar de Mar.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Manu, Dani Martí, Uri, Rubén, Javi López (Pinto, 80′), Marc (Servetti, 65′), Kevin (Sosa, 77′), Jony, Elhadji (Pitu, 65′), Alberto i Nils
Fundació Grama: Guiseris, Michael (Linares, 54′), Juan Carlos, Peña, Víctor Díaz, Yerai, Adil, Oscar Muñoz (Montalban, 67′), Richard (Peris, 67′), Lucas (Machuca, 54′) i Aliaga (Angel, 82′)
Gols: 1-0 Javi López; 2-0 Dani Martí, 26′; 2-1 Juan Carlos, 31′; 3-1 Nils Puchades, 41′; 4-1 Dani Martí, 46′; 4-2 Peris, 74′
Àrbitre: Ha amonestat a Dani Martí (2, 87′), Uri, Jony i Servetti pels locals i Adril, Lucas i Juan Manuel Pons pels visitants.