Victòria amb remuntada del Cerdanyola en l’estrena a Fontetes

Cerdanyola FC 2 – 1 UE Figueres

El Cerdanyola ha sumat la primera victòria de la temporada davant el Figueres per 2 a 1 a Fontetes. Els verds han demostrat màxima entrega i caràcter per capgirar el marcador amb un doblet de Javi López.

El duel començava amb molt de ritme i verticalitat per part dels dos equips. En el 6’, Pitu intentava sorprendre Andrés en un servei de cantonada que rebutjava el porter visitant. El Figueres responia amb una falta lateral treta per Coto i rematada per Medina que sortia fora. Més clara era l’ocasió que veiem al quart d’hora de joc quan Pepu rematava massa forçat una centrada de Pol Gòmez. Els homes de Toni Carrillo també buscaven el gol, i era Elhadji qui xutava des de lluny, però no trobava porteria. Amb el pas dels minuts els de l’Alt Empordà s’han aproximat amb més perill a la porteria de Manu Martin fins que en 35’, una assistència de Coto l’aprofitava Medina per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa després de rebotar en el pal. Amb el 0-1 finalitzava la primera meitat.

La represa ha començat amb l’entrada de Kevin, Marc i Uri per part del Cerdanyola, i la reacció verda no s’ha fet esperar. Javi Lòpez rematava amb força una centrada des de banda dreta de Pitu i establia les taules en l’electrònic. Amb el gol, els vallesans han pressionat i buscat el segon en un cop de cap d’Alberto a la sortida d’un córner. Però el premi arribaria en el 64’, quan Marc centrava, Elhadji assistia i Javi Lòpez signava el doblet amb un cop de cap inapel·lable. Un Javi Lòpez que ha estat a punt de fer el hat-Trick però Ayala evitava el gol sota pals. Un Ayala que feia lluir a Manu Matín en el 92′ amb una canonada des de fora de l’àrea. Al final, tres punts treballs d’un Cerdanyola que tornarà a jugar el proper dimecres, 11 de novembre, contra la Fundació Esportiva Grama.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu, Dani, Edwin (Uri, 46’), Ruben, Pitu, Sosa (Kevin, 46’), Javi López, Servetti (Pinto, 76’), Elhadji (Jonny, 85’), Alberto i Manso (Marc, 46’).

UE Figueres: Andrés, Pol Tarrenchs, Gallo (Valverde, 83’), Ayala, Pepu, Coto (Iván, 46’), Ousman (Gabri, 85’), Bech, Jorge Torres (Ángel, 54’), Medina i Pol Gòmez.

Gols: 0-1 Medina, 35’; 1-1 Javi Lòpez, 50’; 2-1 Javi Lòpez, 64’.

Àrbitre: Carrillo Vílchez ha amonestat a Pitu pels locals i Gallo pels visitants.