El Cerdanyola rep el Figueres en l’estrena a Fontetes

El Cerdayola FC disputarà el proper diumenge, 8 de novembre, el partit corresponent a la quarta jornada de Lliga de Tercera Divisió. El duel suposarà el debut del conjunt verd a Fontetes aquesta temporada, ja que recordem que el partit corresponent a la primera jornada es va ajornar (i es disputarà el proper dimecres, 11 de novembre). Així doncs, els vallesans buscaran la primera victòria de la temporada enfront de la Unió Esportiva Figueres, després del descans de la passada jornada.

Toni Carrillo explica que la plantilla està amb moltes ganes de tornar a jugar després de dues setmanes sense fer-ho: “No és fàcil gestionar aquesta situació, ja que no pots jugar amistosos, només pots entrenar, i el jugador el que vol és competir. Estem fent entrenaments molt dinàmics i esperant amb ganes el partit de diumenge”. Respecte el rival, que ve de caure 0-7 a casa contra el Granollers, Carrillo avisa que “el Figueres ve d’un accident, és un bon equip i el normal és que derrotes així no passin gairebé mai. Això ha fet que el nostre partit sigui més difícil encara perquè una derrota així motiva als jugadors. Per això, durant la setmana hem incidit que el Figueres vindrà amb molta força per recuperar-se del resultat”.

En l’apartat de baixes, Toni Carrillo no podrà comptar amb Nils Puchades, sancionat.

El partit començarà a les 12h i serà dirigit per Alejandro Carrillo Vílchez.

Cerdanyola FC – UE Figueres

08/11/2020 | 12h