S’ajorna l’Assemblea ordinària de socis i sòcies per la covid-19

El Departament de Salut, a través de la Resolució SLT/2207/2020, de 10 de setembre, publicada al Diari Oficial de la Generalitat, el 12 de setembre, ha prorrogat les mesures especials de la resolució SLT/2107/2020, de 28 d’agost en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Davant aquesta situació, el Consell Català de l’Esport, organisme que regeix la normativa de les entitats esportives, ha ampliat fins a final d’any, el termini per la celebració d’assemblees en les quals s’han de tancar i aprovar entre altres assumptes, els comptes anuals de la temporada 2019/2020. També ha permès la celebració d’assemblees en format telemàtic.

Tenint en compte la complicació tècnica de la connexió, el desenvolupament i la validació de la votació d’una assemblea telemàtica, la Junta Directiva ha decidit ajornar la convocatòria d’Assemblea General Ordinària. La nova convocatòria es realitzarà tan aviat s’aixequi aquesta prohibició, respectant els vint dies d’anterioritat preceptius, tal com indiquen els nostres estatuts.

Preguem que disculpeu les molèsties que aquests canvis de convocatòria, aliens a l’entitat, us puguin originar.