Empat en l’estrena del Cerdanyola FC a Granollers

EC Granollers 1 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sumat un empat a un en el debut de lliga davant el EC Granollers en un duel igualat i intents.

Els dos conjunts han buscat la iniciativa des del xiulet inicial i s’ha traduït amb ocasions ambdues porteries. Javi López seria el primer a buscar fortuna amb un xut desviat en el minut 3′. Ñito també ho intentava i obligava a intervenir a Manu Martín que enviava l’esfèrica a servei de cantonada. Nils donava la rèplica en el 24′ després d’una bona jugada des de banda esquerra, que culminava amb un fort xut que Ventosa enviava a córner. Fins que en el 32’, s’ha desnivellat la balança. Ñito obria el marcador engaltant un fort xut que entrava per l’escaire, impossible pel porter verd. En el tram final de la primera part el ritme a baixat i els dos equips han arribat amb dificultats a les àrees contràries. Amb el 1-0 s’acabava la primera meitat.

A la represa, els homes de Toni Carrillo han sortit amb una marxa més que els de José Solivelles. Primer seria Uri amb una rematada de cap que blocava Ventosa, després Dani Martí que enviava la pilota fregant el pal dret i per últim Elhadji amb un xut ras, però la igualada encara es faria esperar. En el 63’, Manu Martín ha evitat el segon gol local aturant un mà a mà a Oriol Molins. I el premi a la insistència dels verds arribaria en el minut 81′ quan Dani Martí enviava l’esfèrica al fons de la xarxa establint la igualada a l’electrònic. En els últims minuts, el partit s’ha escalfat i els dos conjunts han acabat amb 10 homes sobre el terreny de joc per l’expulsió per vermella directa de Pau Darbra i per doble groga de Nils Puchades. Al final, el conjunt vallesà ha sumat un punt treballat per començar amb força el campionat de lliga.

El Cerdanyola FC descansarà en la tercera jornada i tornarà a competir en la quarta a Fontetes davant el Figueres.

Fitxa tècnica

EC Granollers: Ventosa, Prado, Guillem Pujol, Oriol Molins, Ñito, Dani Muela, Pau Darbra, Víctor Morales, Marc Río, Marc Gelmà i Campeny
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Edwin (Pinto, 77′), Uri (Rubén. 65′), Pitu (Sosa, 65′), Javi, Kevin (Elhadji, 46′), Marc (Prat, 85′), Alberto, Manso i Nils Puchades
Gols: 1-0 Ñito, 32′; 1-1 Dani Martí, 81′
Àrbitre: Miguel Angel Moreno ha amonestat a Prado, Guillem Pujol, i Pau Darbra (VD, 88′) pels locals i Javi, Alberto, Elhadji i Nils Puchades (2, 88′) pels visitants.