Tot a punt pel debut del Cerdanyola FC

Després de 7 mesos sense futbol i l’ajornament del partit corresponent a la primera jornada, el Cerdanyola FC estrenarà la temporada 2020-2021 al Camp del carrer Girona. Els homes de Toni Carrillo s’enfrontaran diumenge vinent, 25 d’octubre, a l’Esport Club Granollers.

Toni Carrillo, entrenador del conjunt vallesà, es mostra content amb l’actitud de l’equip i amb ganes de començar a competir tot i les dificultats que suposa la situació actual: “Ens hem de mentalitzar que això durarà tota la temporada, però els jugadors han entrenat bé durant la setmana i estan motivats per començar la Lliga el millor possible”. Respecte pretemporada fa una valoració positiva: “Ha estat bona, mantenim el bloc de l’any passat i hem incorporat jugadors joves i experimentats que crec que ens poden donar una millora”.

A més, respecte el principal objectiu que es pot marcar el Cerdanyola apunta que “és continuar estant a tercera divisió, però serà un any difícil, amb un format nou, amb partits que s’aniran ajornant, i això fa que haguem d’anar partit a partit”. Per últim, respecte el rival, l’EC Granollers, que va descansar la primera jornada, Carrillo afirma que “és un bon equip, ben estructurat, que sap a què juga i és dels millors conjunts del grup”.

El partit començarà a les 12h i serà dirigit per Miguel Ángel Moreno-Villaécija.

EC Granollers – Cerdanyola FC

25/10/2020 | 12h