El Cerdanyola FC mereix més en l’empat amb el Santfeliuenc FC

Cerdanyola FC 2 – Santfeliuenc FC 2

El Cerdanyola va tornar a oferir una bona imatge en el partit de pretemporada davant el Santfeliuenc, en un duel amb gols. Els verds van dominar el joc i les ocasions tot i que serien els visitants els que s’avançarien en el marcador amb un lliure directe des de la frontal transformant per David Toro. La resposta no es va fer esperar. Servetti no va perdonar davant d’Oriol Martí i amb un potent xut va restablir la igualada. Però Iván, en el 19′, rematava al fons de la xarxa des de l’interior de l’àrea i tornava a posar els homes d’Andrés González per davant a l’electrònic. Amb el 1-2 vem arribar al descans.
A la represa, una passada enrere d’Álex Torres agafava despitat al porter visitant i l’esfèrica acabava introduint-se a la porteria, fent pujar el 2-2 en el marcador. Els Cerdanyola ha buscat el gol amb més insistència però el resultat ja no es mouria. Els homes de Toni Carrillo disputaran l’últim partit de pretemporada diumenge vinent a Fontetes davant la Unió Esportiva Castelldefels.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Alex, Dani Martí, Edwin, Uri, Javi López, Servetti, Pinto, Kevin, Alberto, Manso i Nils
Santfeliuenc FC: Oriol Martí, Carlos García Guillem Ramón, Joan Rubio, Victorio, Alfonso Castellano, Collado, Valero, Bello, David Toro i Ivan
Àrbitre: Bureu Méndez ha amonestat a Alberto, Jonny pels locals, i Joan Rubio o Victorio pels visitants.
Gols: 0-1 David Toro, 10′; 1-1 Servetti, 12′; 1-2 Iván, 19′; 2-2 Àlex Torres (p.p.), 47′.