El Cerdanyola FC segueix sumant minuts i gols contra el Ripollet

Cerdanyola FC 3 – 0 CF Ripollet

El Cerdanyola segueix preparant l’inici de lliga i ahir va disputar el cinquè partit de pretemporada. El duel va tenir lloc a Fontetes davant el Club de Futbol Ripollet i va finalitzar amb un clar 3-0.

El domini del conjunt de Toni Carrillo es va plasmar des de l’inici. Carlos Cano va obrir el marcador en el 16’ resolent un mà a mà Roger. Nils Puchades i Pinto també gaudirien de bones ocasions, però seria Servetti ja en la segona meitat qui faria el segon aprofitant una bona assistència de Pinto. Poc després, Servetti signaria el doblet amb una canonada des de l’interior de l’àrea. Els verds van tenir més ocasions, però l’electrònic ja no es mouria.

El proper partit amistós de pretemporada es disputarà diumenge vinent, 20 de setembre, en el camp de l’Esport Club Granollers.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Alex, Dani Martí, Cano, Pinto, Hamza, Kevin, Jonny, Alberto, Nils, Mario i Angel

Ripollet: Roger, Rafa, Osuna, Iván, Anzo, Núñez, Juanan, Jandro, Pau, Oscar i Adri

Gols: 1-0 Cano, 16’; 2-0 Servetti, 52’; 3-0 Servetti, 54’