Victòria sòlida del Cerdanyola davant el Jabàc

Cerdanyola FC 4 – Unió FB Jàbac i Terrassa 0

El Cerdanyola va superar amb claredat a la Unió FB Jàbac i Terrassa en el quart partit de pretemporada, el segon disputat a Fontetes. Els homes de Toni Carrillo no ho van tenir fàcil en una primera meitat igualada i amb poques ocasions, la més clara una pena màxima que Àlex va aturar a Ramon Guitart amb una gran estirada.

A la represa, els verds van agafar el domini total del joc i el premi no es va fer esperar. En el 50′, un servei de banda servit per Uri, el va rematar amb el cap Javi Lòpez que obria el marcador. No va tardar Dani Martí en fer el segon, en el 56′, rematant una bona centrada des de banda esquerra. Un minut després, Marc protagonitzava una jugada per banda dreta i resolia a la perfecció davant Joan Canet. El Cerdanyola no va baixar el ritme i Alberto amb una rematada de cap que va treure in extremis el porter visitant, i un cop de cap de Javi López que es va estavellar al travesser van fregar el quart. Un gol que arribaria a les acaballes del partit, amb un lliure directe transformat per Nils Puchades.

El Cerdanyola disputarà el cinquè partit de pretemporada dijous vinent, 17 de setembre, davant el Ripollet a Fontetes.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Àlex, Edwin, Uri, Prat, PituServetti, Pinto, HamzaJonny, Manso i Mario. També han jugat Dani Martí, Javi, Kevin, Marc, Alberto, Nils i Àngel.

Jàbac Terrassa: Joan Canet, Ruben Gómez, Toni CalvoHugo Méndez, Oriol TenorioOscar Carrasco, Arnau EstruchAlex Torres, Maxi Solari, Marc Boluda i Ramon Guitart

Gols: 1-0 Javi López, 50′; 2-0 Dani Martí,56′; 3-0 Marc, 57′; 4-0 Nils Puchades, 86