Empat del Cerdanyola en el segon partit de pretemporada

Cerdanyola FC 3 – Júpiter CE 3

El Cerdanyola va sumar un empat davant el Júpiter a Fontetes en el segon partit amistós de la pretemporada. Els homes de Toni Carrillo van dominar amb claredat la primera meitat amb ocasions i gols. El primer no es faria esperar, en el 13’ Nils Puchades rematava al fons de la xarxa una centrada de Javi López. El mateix encert demostraria Servetti amb una canonada des de l’interior de l’àrea, impossible pel porter visitant. Els verds dominaven la possessió amb un bon toc de pilota, però a la sortida d’un servei de cantonada, Flavio aprofitava una esfèrica que no aconseguia rebutjar la defensa local per retallar diferències en el marcador. Amb el 2-1 arribàvem al descans.

A la represa, el joc es va igualar i els barcelonins van estar més encertats de cara porteria. En el 55’, Santolalla establia l’empat aprofitant una passada de la mort d’Iván. I en una contra, Felius no perdonava un mà a mà davant Àlex. Però el Cerdanyola va seguir buscant el gol que arribaria a la jugada següent obra de Hamza, que resolia amb encert envoltat de dos defensors. El Cerdanyola disputarà el tercer amistós de la pretemporada dissabte vinent, 12 de setembre, al camp del Manresa.

 

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Edwin, Alex Prat, Ruben, Javi Lòpez, Servetti, Kevin Alarcón, Alberto, Nanso i Nils. També van jugar Alex, Uri, Pitu, Cano, Pinto, Hamza, Elhadji, Marc, Jonny, Wilber i Mario.

Júpiter CE: Alex Luque, Flavio, Ahufi, Julen, Escudero, Ortega, Eric, Patrik, Llur, Alex Gil i Santo.

Gols: 1-0 Nils Puchades, 13’; 2-0 Servetti, 17’; 2-1 Llur, 44’; 2-2 Santo, 50’; 2-3 Felius, 75’; 3-3 Hamza, 76’.