Es presenta el Protocol covid-19 del CFC

A partir del dia 7 de setembre està previst l’inici dels entrenaments per al futbol base, encara que essent desconeixedors de com es podrà desenvolupar la pretemporada i la competició, però amb la convicció de poder informar-vos de primera mà una vegada tinguem més informació per a poder realitzar la pràctica esportiva amb total seguretat i garanties.

Després de mantenir la reunió amb els representants de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès s’ha arribat a l’acord d’establir el present protocol que servirà com a guia per a totes les persones vinculades amb l’entitat.

Us presentem, a continuació, el protocol covid-19 per a l’inici de la temporada 2020/2021.

DESCARREGA EL PROTOCOL

DESCARREGA LA DECLARACIÓ RESPONSABLE

DESCARREGA EL PLÀNOL D’ACCESSOS DE BÒBILA-PINETONS

DESCARREGA EL PLÀNOL D’ACCESSOS DE FONTETES