El Cerdanyola FC 2020-2021 ja està en marxa

El primer equip del Cerdanyola FC ja està marxa des del passat dilluns per afrontar la vuitena temporada a Tercera Divisió Nacional. Els homes de Toni Carrillo disputaran un total de 8 partits per preparar l’inici de lliga 2020-2021.

Toni Carrillo, que inicia la seva tretzena temporada com entrenador del Cerdanyola, es mostra satisfet i fa una valoració positiva de la tornada a la feina: “ Estic contenc de l’actitud de l’equip però hem d’anar poc a poc perquè portem molt de temps parats. Toca fer treball de readaptació i anar amb compte amb les càrregues. Per això, la pilota ha estat l’actor principal dels entrenaments”.

Respecte a la plantilla d’enguany, Carrillo explica que “És un any atípic on no sabem encara el tipus de competició que hi haurà. Intuïm que la competició serà més curta i per això hem apostat  per la continuïtat de la base de la plantilla de l’any passat més algunes noves incorporacions: Kevin Alarcón, Javi López-Pinto, Jonathan Vinasco “Jonny”, Àlex Prat i Álex Lázaro”. A més, entre el filial i el juvenil, cinc jugadors estan entrenant amb el primer equip: “tenir un filial a segona catalana i el juvenil a Divisió d’Honor ens ajudarà molt”.

El conjunt verd disputarà un total de vuit partits amistosos per estar a punt a l’inici de lliga. El tècnic verd marca com objectiu que “La gent vagi carregant piles, agafant ritme i acumular minuts”. El primer partit amistós es disputa avui, 30 d’agost, al camp de la UE Castellar. I continuarà el següent diumenge, 6 de setembre, a Fontetes davant el CE Júpiter.