Ajornament de l’inici d’entrenaments de la base

El Cerdanyola FC ha considerat oportú ajornar els inicis dels entrenaments previstos per al futbol base degut a què l’Ajuntament de la ciutat i la Federació Catalana de Futbol encara no han fet arribar els protocols genèrics corresponents per a la realització de la pràctica esportiva, a fi d’adequar-los al que ja ha confeccionat el Cerdanyola FC. La nostra prioritat i responsabilitat és realitzar la pràctica esportiva amb totes les garanties sanitàries possibles.

És per aquest motiu, que els nous inicis d’entrenaments, si les autoritats sanitàries ho permeten, seran els següents:

  • Futbol 11: Setmana del  7 de setembre
  • Futbol 7: Setmana del 14 de setembre
  • Futbol 11 femení: setmana del 7 de setembre
  • Futbol 7 femení: setmana del 14 de setembre
  • Base futbol sala: setmana del 14 de setembre
  • SAF-UAB: 6 d’octubre