El Granollers frena la bona dinàmica del Cerdanyola

Cerdanyola FC 1 – EC Granollers 3

El Cerdanyola no ha pogut donar continuat als bons resultats de les últimes jornades i ha perdut a Fontetes davant el Granollers. Primera part intensa amb ocasions i gols. Alejandro Muñoz obria el marcador a favor dels visitants en el minut 3 aprofitant una centrada de Diego Garzón des de banda dreta. La resposta no es feia esperar i Àlex Torres tornava la igualada a l’electrònic amb una rematada de cap inapel·lable en un córner servit per Nils Puchades. El gol ha esperonat els verds que buscaven el segon amb xuts de Servetti i Marc Jiménez que obligaven a intervenir Álvaro Garcia. Però serien els visitants els que tornarien a avançar-se amb un xut llunyà de Ñito que entrava per l’escaire, impossible per Manu Martín. Els homes de Toni Carrillo no han baixat el ritme i Roger ha gaudit d’una bona ocasió amb un mà a mà amb Álvaro Garcia que evitava el gol. Els del Vallès Oriental han fet una passa enrere per mantenir el resultat, que no es mouria abans del descans.

La represa ha començat amb menys ritme que la primera part, tot i que el Cerdanyola buscava la igualada amb xuts de Ruben i Servetti. Albert Ruiz posava la rèplica amb una rematada massa creuada. Toni Carrillo ha mogut banqueta donant entrada a Wilber, Sosa i Hanza, però s’han trobat un Granollers ben plantat en defensa. En el tram final, els verds han gaudit d’ocasions, com un xut de Servetti des de l’interior de l’àrea i una falta a la frontal servida per Nils Puchades que s’ha estavellat a la tanca defensiva. Però serien els visitants els que sentenciaven el duel en el temps afegit mitjançat Pau Dabra.

El Cerdanyola buscarà refer-se de la derrota diumenge vinent al camp del Vilassar de Mar.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola: Manu Cerdanyola, Ruben, Roger, Javi López (Sosa, 57′), Pablo Servetti, Marc Jiménez (Hanza, 65′), Víctor Calatrava (Wilber, 57′), Dani Martí, Alex Torres, Manso i Nils Puchades.
EC Granollers: Alvaro García, Martí Serra, Guillem Pujol, Oriol Molins, Ñito (Arnau Fortuny, 69′), Albert Ruiz (Juan Gual, 81′), Pau Dabra, Víctor Morales, Diego Garzón, Alejandro Muñoz (Alex Castillo, 86′) i Max Llovera.
Gols: 0-1 Alejandro Muñoz, 3′; 1-1 Alex Torres, 9′; 1-2 Ñito, 20′; 1-3 Pau Dabra, 92′.
Àrbitre: Carballo Vázquez ha amonestat a Manso pels locals, i Albert Ruiz, Víctor Morales, Diego Garzón i Max Llovera pels visitants.