El Cerdanyola FC vol continuar fent-se fort a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 8 de març, l’Esport Club Granollers a Fontetes en el partit corresponent a la jornada 27 de Tercera Divisió. Els homes de Toni Carrillo se situen en la dotzena posició amb 35 punts i arriben amb la moral alta després de la bona imatge mostrada davant Europa i Terrassa, duels on han sumat quatre dels sis punts disputats. Per la seva part, el Granollers, novè amb 40 punts, ve de guanyar al Figueres per 5 a 4, trencant així una dinàmica de 4 derrotes seguides. L’equip de Vallés Oriental és el quart equip que més marca del grup, dada que hauran de tenir en compte els verds. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Óscar Carballo Vázquez.

Toni Carrillo es mostra satisfet dels resultats obtinguts les últimes setmanes però avisa de la dificultat dels següents partits: “Tots els equips es juguen coses i els partits són iguals de difícils. Intentarem sumar els màxims punts possibles per escalar llocs a la classificació”. Respecte el rival del diumenge, Carrillo explica que: “El Granollers és un conjunt ben organitzat i molt potent a nivell ofensiu, últimament està tenint resultats amb molts gols a favor i en contra. Va fer una primera volta brillant i de ben segur ens posarà les coses difícils”. Per últim, afirma que tot i les baixes l’equip competirà al màxim nivell: “No és qüestió d’enrecordar-te del que no tens, sinó del que tenim per fer-ho el millor possible i continuar sumant punts a casa”.

En l’apartat de baixes trobem Alberto, Pau Lòpez i Uri Escabrós sancionats, a més dels lesionats Cano i Briones.

Cerdanyola FC – Esport Club Granollers

8-3-2020 | 12h |  Municipal de Fontetes