Derrota a Calvià i oportunitat perduda

Etb Calvià – Palma 5 – 3 Cerdanyola FC

El Primer Equip de futbol sala va viatjar diumenge a Mallorca per enfrontar-se al ETB Calvià – Palma amb l’objectiu de tornar-se a apropar a les posicions de playoff i Copa del Rei. Un
partit que s’esperava de màxima dificultat davant un rival que no coneix la derrota encara com a local.

El partit no va poder començar pitjor quan gairebé en una de les primeres accions el conjunt balear es va avançar mitjançant una jugada de falta. El Cerdanyola FC va despertar i
poc a poc anava entrant al partit, fins que al minut 6 Toti progressava per banda dreta i igualava el matx en una bona acció individual. El partit seguia la mateixa tònica amb atacs per als dos
equips quan al minut 11, Àlex López posava al Sarda per davant (1-2) després d’un servei de banda tret ràpidament, acció que va ser protestada per l’equip local. El Cerdanyola es va
carregar de faltes arribant al bonus, fet que va ser aprofitat pel filial mallorquí per empatar de nou mitjançant un doble penal. A tant sols quatre minuts per acabar la primera part, Víctor Jiménez s’emportaria un rebot i feia que els verds (aquesta setmana de vermell) marxessin al vestidor per davant al marcador (2-3).

La segona part arribava amb el Cerdanyola ben posicionat i amb el partit que semblava controlat, amb un joc més fluid, i amb ocasions força clares per ampliar l’avantatge. Tot i això, o bé els pals o bé el porter local ho van impedir. Va ser aleshores, cap a la meitat del segon temps, quan es van desencadenar una sèrie d’accions que van provocar un gir al marcador. La primera cap al minut 30 en una acció molt protestada pels visitants, Àlex López va veure la seva segona groga i va ser expulsat, fet que va ser aprofitat pels locals que van empatar el partit en el 4-3. Només un minut després, i altre cop sense la pilota pel mig, Hèctor Albadalejo veu la seva segona targeta i també marxa expulsat. Era el minut 33 de la segona i l’equip balear aprofitava la inferioritat de nou per posar-se davant al marcador. El Cerdanyola molt mermat per aquests fets, va jugar els últims minuts amb porter-jugador per mirar d’arriscar i tornar al partit, però no tan sols no ho va aconseguir, sinó que després d’un pèrdua de pilota rebria el 5 a 3 definitiu.

Partit dur on l’equip va marxar del Pavelló de Galatzó molt disgustat per la derrota i pels fets que la van desencadenar i perdent l’oportunitat d’acostar-se a les posicions capdavanteres.
El Cerdanyola FC es manté en 6ª posició i descansarà aquesta setmana, sent el pròxim partit el diumenge 15 de març (18 h) amb el derbi vallesà davant el FS Ripollet. Us esperem a tots,

Somhiverds!