El Cerdanyola consolida la bona dinàmica a l’Olímpic de Terrassa

El Cerdanyola ha sumat un punt treballat a l’Olímpic de Terrassa en partit on ha jugat amb 10 homes durant 40 minuts per l’expulsió per doble groga d’Uri Escabrós. Primera part molt igualada i amb poques ocasions on els homes de Toni Carrillo han ofert una bona imatge tant de joc com actitud. Els egarencs han tingut la primera ocasió en el 19′ amb un xut de Kilian que aturava Manu Martín amb seguretat. Coro també posava a prova des de l’interior de l’àrea el porter verd que treia una bona mà. Uri Escabrós donava la rèplica però no trobava porteria. El mitgcampisme i les bones defenses han evitat veure més arribades amb perill abans de descans.
La represa ha començat amb un revés important pel conjunt de Toni Carrillo que es quedava amb un home menys per expulsió d’Uri Escabrós. Tot i jugar amb un jugador menys, el Cerdanyola no ha fet cap pas enrere i ha seguit buscant el gol. Nils Puchades obligava a intervenir a Ortega en dues oportunitats on els visitants mostraven un bon joc col·lectiu. El partit s’obria i el gol podia caure cap als dos costats. I tornava a ser Manu Martín qui agafava el protagonisme amb dues grans intervencions a rematades de Kilian i Carlos. Fins que en el 79′ Dani Martí donava la campanada rematant de cap al fons de la xarxa un córner servit per Pau López. Un premi a l’actitud de tot l’equip que no ha renunciat a l’atac en cap moment. Amb el gol en contra, el Terrassa s’ha bolcat a l’atac davant un Cerdanyola que ha rebutjat tots els atacs fins que en el minut 89′, Lucas Viña ha reestablert l’empat amb un xut llunyà. En el temps d’afegit, Manu Martín ha tornat a intervenir de forma providencial per donar un punt a un Cerdanyola que reafirma el bon moment de forma que està vivint.

Fitxa tècnica 

Terrassa FC: Ortega, Eric Ruiz (Poves, 66′), Carlos, Lucas Viña, Ga2leano, Àlex Fernández (Kevin, 59′), Arranz, Coro, Jaume, Joel Cañaveras i Kilian (De Giovanni, 82′).
Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Pau López, Roger (Hervías, 86′), Javi López (Ruben, 61′), Pablo Servetti, Dani Martí, Àlex Torres, Alberto, Manso i Nils Puchades.
Gols: 0-1 Dani Martí; 1-1 Lucas Viña, 89′
Àrbitre: Sánchez Rico ha amonestat a Alberto, Dani Martí, Pau López i Uri Escabrós (2, 49′) pels visitants.