El Cerdanyola busca reafirmar la seva millora a l’Olímpic

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 1 de març, l’Estadi Olímpic de Terrassa en el partit corresponent a la jornada 26. Els homes de Toni Carrillo arriben a la cita amb la moral alta després de la bona imatge oferta a Fontetes davant l’Europa. El conjunt verd, tretzè amb 34 punts, buscarà reafirmar la solidesa que l’ha dut a sumar en sis dels últims vuit enfrontaments. Davant tindrà un Terrassa segon classificat amb 51 punts, que travessa un gran estat de forma on ha sumat 15 dels últims 21 punts disputats. El partit començarà a les 17h i serà arbitrat per Víctor Manuel Sánchez Rico

Toni Carrillo es mostra il·lusionat de poder treure un resultat positiu en terres egarenques i destaca la importància de la victòria la passada jornada davant l’Europa: “la plantilla està motiva per seguir sumant, hem fet bons partits contra equips de la part alta i esperem que diumenge torni a ser així”.  Respecte el Terrassa, Carrillo explica que “sempre és un equip molt complicat com a local, amb un camp de grans dimensions i jugadors desequilibrants. Però hem de fer el nostre joc i podem treure un resultat positiu”.

En l’apartat de baixes trobem Cano, Briones, Pitu per lesió i el dubte de Roger.

Terrassa FC – Cerdanyola FC

1-3-2020 | 17h | ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA