Sense fortuna però amb la il·lusió intacta

Cerdanyola FC 5 – 6 FS Manresa

La sort, aquest factor incontrolable que de vegades et somriu, dissabte va donar l’esquena al CFC. Després d’un partit frenètic, d’aconseguir la remuntada (5-4) i amb un FS Manresa jugant de cinc, Assis arriscava un servei de banda que tocava al peu dret de Gordillo, descol·locant Pol Carmona i introduint-se a la porteria local. D’aquí al final, bogeria. Dos equips que volien guanyar, sense especulació possible, en una anada i tornada no apte per a cardíacs. La van tenir els verds en una superioritat tres contra un, claríssima, que no van executar bé, el que es va convertir en un ídem manresà cap a camp verd, però amb bon criteri i definició, Carlos Corvo posava el 5-6 a falta de 20 “per a la botzina, que donava la victòria a l’equip del Bages.
Fins a arribar a tot això, un primera part local fluixa, abusant del joc en curt i amb un ritme inadequat davant la pressió visitant, el que provocava constants pèrdues de pilota que els de Sito Rivera no van desaprofitar per posar el 0-2 als cinc minuts de partit.
No va canviar massa la tònica de joc a la resta de primera part, però l’arsenal ofensiu local va mantenir a l’equip viu, i després de que Hèctor Albaladejo reduís distàncies, i ampliar-les de nou amb el gol de Corvo, Gordillo i de nou Hèctor posaven el 3-3 amb el qual s’arribaria a la mitja part, resultat més que satisfactori, ja que el FS Manresa havia estat millor en els primers vint minuts.
A la represa es va poder veure la millor cara del Cerdanyola. Defensa agressiva, velocitat en el joc i una infinitat d’ocasions de gol que van merèixer millor resultat, però que el porter visitant Adil es va encarregar de desbaratar una i altra vegada amb una actuació memorable.
A falta de 8’ per al final, una pèrdua de pilota de Gordillo a pocs metres de la seva porteria, l’aprofitava el Manresa per posar el 3-4 a l’electrònic.
Malgrat el cop, els locals van seguir generant constant perill i ja apostant pel joc de cinc, aconseguien, mitjançant Pedro Serra, empatar de nou el partit. Però el Cerdanyola FC no es va conformar i, tot seguit, Hèctor Albadalejo encertava amb el 6-5, el que feia esclatar d’alegria a un Guiera ple (espectacular l’afició verd i blanca) i que va posar tot el seu alè en ajudar el seu equip.
Però aquest esport no perdona i el que semblava que acabaria en festa local, va donar un gir radical, i el FS Manresa, un equipàs, va ser qui va riure últim i es va endur la victòria en l’últim sospir.