Victòria èpica i merescuda del Cerdanyola

Cerdanyola FC 3 – 2 CE Europa

El Cerdanyola s’ha retrobat amb la victòria a Fontetes en un partit elèctric i amb emoció fins al final. El conjunt de Toni Carrillo s’ha mostrat superior a l’Europa des del primer minut, i no ha trigat a posar-se per davant en el marcador. Una jugada desafortunada dels escapolats, ha propiciat el gol en pròpia porteria d’Alberto. Els visitants reaccionaven ràpidament amb una canonada de Jordi Cano que Manu Martín desviava a córner. Un servei de cantonada que acabava amb una rematada acrobàtica d’Àlex Cano que el porter verd salvava amb una mà espectacular. Tot i que serien els vallesans els que mostrarien més eficàcia de cara porteria. Javi López aprofitava una assistència de Manso, per controlar dins l’àrea i fer el segon amb un bon xut.

Però el Cerdanyola ha seguit insistint i buscant el tercer, que no arribaria per poc. En el 20’, Roger feia tremolar el travesser amb un obús des de la frontal de l’àrea. Poc després, un error en el rebuig de Dani Martí, deixava sol Miki Puerto davant un Manu Martín que novament es mostraria autoritari per evitar el gol. A quatre minuts pel descans, el conjunt de David Vilajoana ha retallat distàncies amb un gol de Jordi Cano, que aprofitava una pilota morta dins l’àrea. I el mateix jugador escapolat no feia l’empat poc després gràcies a una nova aturada de Manu Martín.

A la represa, el partit ha baixat una mica el ritme, però el Cerdanyola ha seguit gaudint de bones ocasions, com un mà a mà de Javi López amb Marc Priego, que el davanter verd ha enviat al lateral de la xarxa. Alfons Serra posava la rèplica amb un xut llunyà. Més clara era l’ocasió de Servetti que obligava a estirar-se a Marc Priego en un servei de falta en el minut 53’. El gol podia caure per qualsevol dels dos equips, però ho ha fet a favor dels visitants. En el 83’, Jordi Cano sorprenia amb un xut de falta directa que entrava per l’escaire. Però el Cerdanyola no havia dit la seva última paraula. Una falta lateral servida de forma magistral per Pau López, l’ha rematat de cap Àlex Torres, col·locant el 3 a 2 en l’electrònic. L’emoció ha durat fins el final, però el marcador ja no es mouria i els tres punts s’han quedat a Fontetes.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu, Uri, Pau López, Roger (Marc Jiménez, 46’), Javi López (Ruben, 75’), Servetti, Dani Martí, Álex Torres, Alberto, Manso i Nils Puchades (Edwin, 67’).

CE Europa: Marc Priego, Sergi Pastells, Guti, Álex Cano, Miki Puerto (Guillen, 54’), Uri, Jordi Cano, Alberto (Joel Jorquera, 75’), Eric (Martínez, 63’), Alfons Serra i David Jiménez.

Àrbitre: Ollé Lladó ha amonestat a Javi López, Dani Martí, Alberto i Marc pels locals, i Uri Vives pels visitants.

Gols: 1-0 Alberto pp, 2’; 2-0 Javi López, 7’; 2-1 Jordi Cano, 41’; 2-2 Jordi Cano, 82’; 3-2 Alex Torres, 85’