El Cerdanyola FC rep l’Europa a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 23 de febrer, la visita el Club Esportiu Europa en el partit corresponent a la jornada 25. Els homes de Toni Carrillo, catorzens amb 31 punts buscaran una victòria que els està costant aconseguit en aquest tram de temporada. Per la seva part, l’Europa arriba quarta amb 44 punts i en bona dinàmica, ja que ha aconseguit 7 dels últims 9 punts disputats. En els darrers sis partits, el conjunt barceloní ha marcat i encaixat com a mínim un gol. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Josep Ollé Lladó.

Toni Carrillo destaca la importància de seguir puntuant després de l’últim empat a domicili: “No vam fer un bon partit a Banyoles, però valorem el punt com a tal i el fet de no encaixar, i ara hem de sumar a casa”. Respecte l’Europa, Carrillo afirma que “És un dels equips favorits per estar entre els quatre primers. Té molt potencial ofensiu, vertical i arriba amb una dinàmica bona”. “Tenim clar quin és el nostre estil i com volem plantejar el partit, només ens falta que ens surti bé”, afegeix l’entrenador verd.

En l’apartat de baixes trobem Pitu, Carlos Cano i Marc Briones.

Cerdanyola FC – Club Esportiu Europa

23-2-2020 | 12h | Mpal. de Fontetes