Una segona part rodona dona la victòria al CFC

Cerdanyola FC 4 – 2 Futsal Pia

Partit de poder a poder el disputat dissabte a Guiera, amb dos equips que arribaven a la cita amb només dos punts de diferència a la taula, el que presagiava un duel tremendament igualat.

Va colpejar primer la Pia, que amb una alta pressió va dificultar molt la sortida de pilota local propiciant pèrdues que es transformaven en perilloses ocasions de gol per als visitants. En una d’elles, encertaven els de Sabadell per posar-se per davant en el marcador.
El CFC només aconseguia crear perill en jugades esporàdiques o mitjançant estratègia, però el quadre visitant era qui seguia amb el control del partit. Tot i així, i en una contra perfectament executada, Hèctor Albadalejo donava en safata el gol a Gordillo, que posava les taules en el marcador. No canviava massa el decorat i, aviat, Escola Pia colpejava de nou. En un calc de gol encaixat la setmana passada a Pallejà al segon pal, la defensa verda feia aigües i encaixava l’1 a 2. No estava bé el CFC, però tot seguit, i amb certa fortuna, Pedro Serra anotava el 2-2, en un xut gairebé sense angle en el qual el porter visitant no va estar afortunat. Amb el marcador igual s’arribaria a la mitja part.

Després de la tornada de vestidors, clara millora del CFC, que mitjançant una defensa més agressiva aconseguia sortir a la contra amb veritable perill i generar ocasions de gol amb molta freqüència. Els de Sabadell seguien amb bon to manejant bé la pilota, però ja no arribaven amb tanta claredat a la porteria verda, i quan ho aconseguien, trobaven a un Pol Carmona molt segur i que va ser un mur en tota aquesta segona meitat.

El partit estava molt obert i qui aconseguís posar-se per davant tindria molt guanyat. Ja en els últims cinc minuts, amb cada vegada més tensió a la pista i amb els dos equips carregats amb cinc faltes, Victor Jiménez recollia una pilota morta a l’àrea i batia per alt al porter visitant, gol que posava per davant al Cerdanyola i que obligava als de Sabadell a jugar-se-la amb porter-jugador.

Mitjançant la superioritat numèrica, va tenir les seves opcions la Pia per aconseguir l’empat, però també els verds de sentenciar amb recuperacions de pilota que no van ser acompanyats de xuts precisos a porteria buida. En una d’aquestes, i a falta de deu segons per la botzina final, Toti patia la sisena falta, que Gordillo aprofitava des dels deu metres per posar la pilota a l’escaire i certificar una importantíssima victòria del CFC, que feia esclatar d’alegria un Guiera cada vegada més entregat amb els seus.