Tres punts per canviar la dinàmica

El primer equip del Cerdanyola FC s’enfrontarà demà, 15 de febrer, al Club Esportiu Banyoles en el partit corresponent a la jornada 24. Els homes entrenats per Toni Carrillo, catorzens amb 30 punts, buscaran tornar a la bona línia de resultats després d’encaixar dues derrotes contra equips de la zona de play-off, l’última a Fontetes davant el Sant Andreu. Per la seva part, els del Pla de l’Estany, situats en la setzena posició amb 25 punts, encadenen set jornades sense conèixer la victòria, amb un balanç de sis derrotes i un empat. El partit començarà a les 18:30h i serà arbitrat per Héctor Robas Bondía.

Toni Carrillo destaca la importància del partit de demà: “Hem fet coses interessants en els últims partits, tan a Hospitalet com a casa contra el Sant Andreu tot i les derrotes i hem de seguir en aquesta línia. Demà tenim un partit molt important. És un dels equips que marca el descens pels possibles compensats, el tenim a cinc punts, i per això volem allunyar-nos com més millor”. Respecte el conjunt gironí, Carrillo comenta que “El Banyoles porta molts partits sense puntuar, i això els fa ser encara més perillosos. A la primera volta va donar una gran imatge a Fontetes i estem conjurats per treure els tres punts. És un bloc compacta, humil i ben organitzat, que va fer una primera volta molt bona, tot i que ara està passant algunes dificultats. Però jugant a casa seran molt perillosos”.

En l’apartat de baixes trobem Pitu, Manso, Briones i Cano lesionats, i Pau López sancionat,

CE Banyoles – Cerdanyola FC

15-2-2020 | 18:30h | MPAL. NOU DE BANYOLES