Tres punts soferts i olorant el play-off

FS Pallejà 2 -3 Cerdanyola FC

El CFC va haver de suar de valent per aconseguir els tres punts a Pallejà. Malgrat les importants absències amb les que va comptar, l’equip local no va baixar mai els braços i remuntant per dues vegades els avantatges dels verds, va barallar el resultat fins al final complicant moltíssim el partit al conjunt de Pau Machado. Un Cerdanyola FC que va estar una mica apàtic durant el partit, sense ritme, i que només en moments puntuals i aprofitant la seva qualitat ofensiva va aconseguir superar la defensa de l’equip d’Òscar Santos.
Toti, amb un xut exterior avançava als verds, gol que contrarestava el Pallejà davant la passivitat defensiva visitant, per igualar el partit abans de la mitja part (1-1).
No va canviar gaire el guió en la segona meitat. El Pallejà, cada vegada més limitat d’efectius i de força, s’ho deixava tot a la pista buscant una victòria molt necessària per a les seves aspiracions de permanència. El CFC, per la seva banda, seguia sense sentir-se còmode i amb un ritme de joc insuficient per ser superior en el marcador. Tot i així, Toti tornava a avançar els verds, però gairebé en un calc del que havia passat en la primera meitat, el Pallejà igualava de nou amb deu minuts de joc encara per endavant. El partit estava obert i el CFC va aconseguir, per fi, generar veritable perill davant la porteria local, fins que, a tres minuts per la conclusió, una gran jugada individual de Toti posava en safata el 2-3 que materialitzava Guille Sánchez rematant a plaer dins l’àrea. D’aquí al final, infructuós atac de cinc local, que es va trobar amb una sòlida defensa verda aconseguint que els tres punts volessin cap a Cerdanyola.
Amb aquesta nova victòria, el CFC puja a la sisena plaça i se situa a només dos punts dels llocs de play off d’ascens. Destacar també, la trentena de seguidors verds que es van desplaçar per animar i ajudar a l’equip a sumar els tres punts.