Deu dels dotze punts de 2020

Cerdanyola FC 7 – 5 CFS La Unión

El Cerdanyola continua amb la bona dinàmica de resultats en aquest inici de la segona volta, que amb la victòria de dissabte vs CFS La Unión, suma deu dels dotze punts disputats el 2020.
Els verds van sortir a per totes i des de l’inici van atropellar a un rival que es va veure àmpliament superat per l’ofensiva i l’encert local.
Jorge, per partida doble, Álex, Hèctor i Victor, que s’estrenava en lliga, posaven, en un vist i no vist, un còmode 5-0 que presagiava una plàcida tarda per al CFC, però un cop més va arribar la desconnexió.
L’excés de relaxació i un matiner joc de cinc de l’equip visitant, que condicionava el ritme de joc, posava de ple a La Unión en el partit amb tres gols que deixaven l’encontre més que obert a la mitja part (5-3).
Després de la tornada de vestidors, tornaven a sortir endollats els verds, que amb un míssil marca de la casa de Toti, i un altre gran gol de xut exterior de Gordillo, posaven un clar 7-3 al marcador, només iniciar-se la segona meitat.
Incomprensiblement, i també en un obrir i tancar d’ulls, els visitants marcaven dos gols en un minut que posaven de nou en dificultats el CFC, que no va tornar a sentir-se còmode en el que restava de partit, però que sense més encert en atac, va aconseguir no encaixar més gols i certificar una nova i important victòria, que l’allunya de posicions compromeses i el manté proper als cincs primers llocs, els quals atorguen premi a final de temporada.
Un cop més bon ambient a Guiera, amb una afició verd entregada al seu equip, un equip que està per cotes altes, però que per aconseguir-les necessitarà deixar enrere aquestes “desconnexions” tan freqüents dins dels partits.