Derrota ajustada a Hospitalet

CE L’Hospitalet 2 – Cerdanyola FC 1

El Cerdanyola no ha pogut sumar en la visita a la Feixa Llarga i ha perdut per un ajustat 2-1 davant l’Hospitalet. Primera part igualada i sense ocasions clares. Els vallesans han dominat els primers minuts del joc però no han pogut aprofitar les jugades a pilota aturada. Els locals han posat a prova a Manu Martín amb centres laterals rematats per Salinas i Antonio que ha blocat el porter verd amb seguretat. L’ocasió més clara dels locals ha arribat poc abans del descans amb una jugada col·lectiva finalitzada per Salinas amb un xut que ha sortit fregant el pal.
A la represa, l’Hospi ha fet una passa endavant i ha generat més perill. Antonio primer amb una rematada de cap i Ripoll després amb una volea avisaven abans del gol, que arribaria en el 59′ quan Salinas enviava al fons de la xarxa una centrada de Ton. El Cerdanyola ha buscat la igualada mitjançant córners i jugades d’estratègia però la més clara la tindria Roger amb un xut des de fora de l’àrea que atrapava Aliaga. Tot i això, els de la Feixa Llarga ampliarien el marcador en una contra finalitzada per Alfonso en el 83′. En el temps afegit, Marc Jiménez sorprenia a Aliaga amb una canonada des de fora de l’àrea que establia el 2-1 final en l’electrònic.

Fitxa tècnica:

CE L’Hospitalet: Aliaga, Reina (Ton Ripoll, 46′), Genar (Cristian Alfonso, 46′), Parera, Gómez, Canario, Salinas, Diego, Bruno Vinicius (Ripoll, 46′), Antonio i Moha
Cerdanyola FC: Manu Martín, Edwin, Pau López, Rubén, Roger (Marc, 83′), Javi López (Wilber, 54′), Pablo Servetti, Dani Martí, Alberto, Manso (Hervías, 46′) i Nils Puchades
Gols: 1-0 Salinas, 59; 2-0 Alfonso, 83′; 2-1 Marc Jiménez, 92′
Àrbitre: Martín Varas ha amonestat a Rubén i Dani Martí