El Cerdanyola FC visita el camp del líder

El conjunt entrenat per Toni Carrillo, desè amb 30 punts intentarà continuar amb la bona dinàmica de resultats que l’ha portat ha encadenat 4 partits consecutius puntuant. Per la seva part, l’Hospitalet suma 43 punts i porta tres victòries en els darrers quatre enfrontaments.

Toni Carrillo analitza l’exigència dels propers partits del Cerdanyola: “Són partits difícils però la victòria de l’altre dia ens dóna seguretat per encarar aquest tram de  temporada. Tenim poc a perdre i molt a guanyar, volem competir al 100% i sabem que podem puntuar”. “Només hem perdut cinc partits en el que va de lliga, i això vol dir que no som un rival fàcil de batre. Anem a un camp difícil, diferent al nostre però som optimistes”. Respecte, el rival del diumenge “És un equip fet per pujar, amb molt talent, però plantejarem un partit atrevit i competitiu”.

En l’apartat de baixes tenim Pitu, Carlos Cano i el dubte d’Àlex Torres.

Centre d’Esports L’Hospitalet – Cerdanyola FC
2-2-2019 | 17:00h |
MPAL. DE L’HOSPITALET LLOBREGAT