Primera victòria del 2020

Important victòria del Cerdanyola FC que suma de nou per quarta jornada consecutiva, després de tres empats seguits. La d’avui és la primera victòria del conjunt de Toni Carrillo aquest 2020. Victòria treballada en un partit travat on el Manresa ha aguantat bé en defensa i no ha creat massa perill.

El primer temps ha començat amb un estira i arronsa, on els visitants avisaven al minut 1, en un dels pocs xuts entre els tres pals que han tingut. Xut que Manu ha aturat còmodament. Instants després, en una jugada combinada entre Nils i Javi López, Uri Escabrós rematava des de fora de l’àrea a les mans de Pol Busquets. Al 12, en una contra del Manresa, el conjunt del Bages disparava fora. Un minut després, Javi intentava rematar una esfèrica que acabava a les botes de Servetti, que disparava al cos d’un contrincant enviant l’esfèrica a córner. El Cerdanyola començava a fer-se amo i senyor de la possessió i a intentar obrir la llauna a pilota aturada, amb una servei de falta d’Uri a les mans del porter.

Passat l’equador del primer temps, el Manresa la robava a mig camp i teixia una jugada que Cuello rematava obligant a Manu a estirar els punys i enviar l’esfèrica a córner.

La primera part finalitzava amb un córner del CFC que Uri rematava de cap topant contra el pal de Pol Busquets, en el que podria haver estat el primer gol.

Amb l’empat a 0 s’arribava al descans.

El segon temps arrancava amb el primer gol del partit. El Cerdanyola servia de córner i Alberto Garcia rematava de cap a boca de canó per fer pujar l’1 a 0. Minuts després, amb la confiança d’anar per damunt al marcador, el Cerdanyola seguia apretant i obligant al Manresa a jugar a camp propi. Aquest cop era Edwin qui intentava internar-se i buscar un pase que es perdia per línia de fons.

Al 63’ el Manresa ho intentava a pilota aturada, en una acció que acabava en córner.

I a 10 minuts pel final, amb el partit controlat pels verd i blancs i l’avantatge al marcador, l’àrbitre assenyala a Alberto un rigorós penal, que el central no entenia. El Manresa no desaprofitava l’ocasió, i Walter posava l’empat al marcador.

Sense temps per reaccionar, tant sols un minut després, tornava a marcar el Cerdanyola en una jugada enrevessada dins de l’àrea que acabava remantant Javi Lopez al fons de la xarxa del Manresa. Era el 2 a 1 definitiu.

Tot i això, el Cerdanyola encara tindria una última ocasió en una jugada de Pau López que Wilber rematava fora per sobre la porteria visitant.

Amb els tres punts a la butxaca, el Cerdanyola FC encara una setmana de treball per preparar el proper partit contra l’Hospitalet.