El Cerdanyola vol retrobar-se amb la victòria a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 26 de gener, el Centre d’Esports Manresa en el partit corresponent a la jornada 21 de Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Toni Carrillo encadena tres empats consecutius que l’han situat a la catorzena posició amb 27 punts. Els vallesans es van reafirmar, amb la igualada de la passada jornada al camp del San Cristóbal, com el rei de l’empat, resultat que han sumat en 9 de les 20 jornades disputades. Per la seva part, l’equip dirigit per Andreu Peralta, arriba en una dinàmica positiva després de sumar 7 dels últims 9 punts que ha disputat. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Carlos Rodríguez Enríquez.

Toni Carrillo destaca la importància de tornar a sumar un triomf després de tres taules consecutives: “Dels dos últims empats fora de casa, el de Peralada va ser positiu i el de la setmana passada creiem que podíem haver guanyat però sabem que aquests punts s’han de fer bons guanyant diumenge”. Carrillo explica que l’equip ha entrenat aquesta setmana conscient de la importància de sumar els tres punts: “És un partit vital per nosaltres, perquè fa quatre que no guanyem i també perquè després ve un calendari molt exigent”. Per últim l’entrenador verd, destaca la bona feina que està duent a terme el Manresa: “És un equip que està fent molt bon campionat. Ha apostat per tenir jugadors importants, que competeix bé i que a casa està sumant punts”.

En l’apartat de baixes trobem a Pitu i Carlos Cano per lesió.

Cerdanyola FC – CE Manresa

26-1-2020 | 12h | Mpal. de Fontetes