Empat amb el San Cristóbal amb doblet de Servetti

CP San Cristóbal 2 – Cerdanyola FC 2

El Cerdanyola FC ha sumat el tercer empat consecutiu al camp del San Cristóbal, en un duel igualat on els dos conjunts han transformat les ocasions que han tingut.

Primers compassos de partit amb joc intents, força interrupcions i poques arribades. La més clara la tinguda Servetti que ha aprofitat una indecisió de Cristian i Menárguez per fer-se amb l’esfèrica però l’ha enviat per sobre del travesser. Més fortuna ha mostrat Mario Domingo en el 27′, amb un llançament de falta que ha obert el marcador. En el tram final del primer temps, els de Toni Carrillo han buscat l’empat, que arribaria en un servei de cantonada servit per Pau López i rematat de forma inapel·lable per Servetti. Amb la igualada en l’electrònic s’ha arribat al descans.

La represa ha començat amb una aturada espectacular de Manu Martín que ha evitat el gol de Óscar Sierra que rematava amb el cap una centrada de Sergi Martínez. Res podia fer el porter verd contra el xut de Mario Cantí que suposava el 2-1 en el minut 60. I novament Servetti tornava a posar les taules en el marcador, aquest cop finalitzant un contraatac portat per Javi López. En els últims minuts, els dos equips han buscat tímidament la victòria, i Servetti ha fregat el hat-trick amb un xut de falta directa que ha sortit per sobre del travesser.

Diumenge vinent, 26 de gener, el Cerdanyola rebrà el Centre d’Esports Manresa a Fontetes.

 

Fitxa tènica

CP San Cristóbal: Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Ricki, Cristian, Ramón Suárez, Tom Diawara, Óscar Oliver, Mario Cantí, Sergi Martínez, Mario Domingo

Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Pau López (Marc Jiménez, 68′), Rubén, Javi López (Wilber, 83′), Pablo Servetti, Dani Martí, Àlex Torres, Alberto, Manso (Edwin, 86′), Nils Puchades.

Gols: 1-0 Mario Domingo, 27′; 1-1 Servetti, 40′; 2-1 Mario Cantí, 60′; 2-2 Servetti, 63′.

Àrbitre: Gonzales Moreno ha amonestat a Carlos Garcia, Ramón Suárez i Sergi Martínez pels locals, i Servetti, Dani Martí i Alberto pels visitants.