El Cerdanyola FC visita diumenge el camp del CP San Cristóbal

El primer equip del Cerdanyola FC  visitarà el proper diumenge, 19 de gener, el Municipal de Ca n’Anglada per enfrontar-se al CP San Cristóbal en el primer partit de la segona volta. El conjunt entrenat per Toni Carrillo, se situa a mitja taula, onzè amb 26 punts, i s’està convertint en el rei de l’empat, resultat que ja ha aconseguit en vuit ocasions, l’última la passada jornada al camp del Peralada. Per la seva part, el conjunt terrassenc, divuitè classificat amb 17 punts, repeteix com a local, després de l’empat a 0 contra el Figueres de la jornada passada. Aquesta setmana el San Cristóbal ha reforçat la plantilla amb el fixatge de Tino Mendoza que arriba procedent del Rubí. El partit començarà a les 12:30h i serà arbitrat per Edwar Miguel Gonzales Moreno.

Toni Carrillo destaca l’actitud mostrada per l’equip la passada jornada i espera que es segueixi amb la mateixa línia: “L’actitud de la primera part a Peralada va ser molt bona i podríem haver sentenciat. Després ens remunten el partit dues vegades i vam saber reaccionar. Aquesta és la imatge que volem veure”. Respecte el rival de diumenge comenta que: “M’espero un San Cristóbal competitiu com sempre. Les coses no els estan sortint com a ells voldrien i això els fa ser encara més perillosos. És un conjunt fort, compacte i que sempre posa difícils les seves derrotes. Serà un partit molt complicat per la competitivitat del contrari”.

En l’apartat de baixes, Carrillo no podrà comptar amb Roger, Cano ni Pitu.

CP San Cristóbal – Cerdanyola FC

19-01-2020 | 12:30h |