Victòria contundent a Lleida d’un eficaç Cerdanyola

Futsal Lleida 3 – 10 Cerdanyola FC

El primer equip de fútbol sala del Cerdanyola FC comença l’any (i la segona volta) intractable.

Diumenge passat va visitar la difícil pista del Futsal Lleida, equip revelació de 2aB Nacional aquesta temporada i que arribava a la jornada 16 en tercera posició.

No portàvem deu segons de partit quan Pedro, en una contra portada per Javi va fer el 0 a 1. El Futsal Lleida feia una pressió molt agresiva sobre el Cerdanyola, però els visitants la trencàven constantment amb facilitat, i va ser així, mitjançant una gran efectivitat ofensiva i transicions ben executades, van arribar els gols de Guille (0-2 min 6), Jorge (0-3 min 7) i Eric Mesquita (0-4 min 10).  Un inici difícil de païr pels locals, que no trobàven la manera de ficar-se al partit. Arribaria el 0-5 (Pròpia Porta min 14) i els locals van intentar-ho llavors amb porter jugador, fent Álex el 0-6 (min 17) després d’una bona defensa visitant. Fruit d’aquest porter jugador retallaria distàncies Futsal Lleida fins al 2-6 que donaria fi a la primera meitat.

A la segona part, un Cerdanyola molt seriós ampliava distàncies de nou mitjançant un gran gol de Toti (2-7 min 26), i encara que els locals tornen a fer gol (3-7), el Cerdanyola certifica la victòria amb un gol del porter Pol Carmona (min 31),  altre de Gordillo (min 36) i Guille a l’últim minut feia el seu segon gol del partit tancant d’aquesta manera un partit excel.lent de l’equip entrenat per Pau Machado.

Amb aquesta victòria el Cerdanyola FC es manté vuité a la classificació amb 23 punts, allunyant-se de les posicions de descens i mira cap a posicions més nobles.

El proper proper partit serà dilluns 20 de gener (21:30h a PEM Guiera). El primer equip de la secció rebrà Barceloneta Futsal (Tercer classificat amb 29 punts) on podríem veure el debut d’Hector Albadalejo, nova incorporació de l’equip.

Us hi esperem verds!