A un pas del ple

Sant Cugat 0 – 1 Cerdanyola FC

Jornada 14 del campionat de primera divisió femenina grup I, i ja són catorze les jornades que l’equip dirigit per Toni Pascual suma.  Ple de punts en una primera volta, mancant l’última jornada, en la qual s’han sumat els 42 punts possibles.

El Cerdanyola Futbol Club, visitava el feu del Sant Cugat. Un camp sempre difícil donada la rivalitat existent entre aquests dos equips. El partit es presentava complicat, després de l’aturada nadalenca, sense haver pogut entrenar tots els dies possibles, amb baixes importants en l’equip i un horari una mica complicat, 20:00h amb una temperatura de 6 graus i sensació tèrmica de 3. Tot feia presagiar que aconseguir els tres punts anava a ser una tasca dura.

El partit començava amb el tanteig per part dels dos equips, amb molt joc al mig camp i poc acostament a les àrees. El Sant Cugat es defensava molt bé amb dues línies de  5 molt aprop de la seva àrea , buidant pilotes en llarg, perquè extrems i la seva davantera, Carlota, iniciaren atacs a la contra intentant agafar a la defensa verd i blanca avançada. Però un treball molt ben executat per les centrals (Barbero i Mela ), Laterals (Gemma i Sheila ) i l’ajuda de tot l’equip que es replegava ràpid, deixaven al Sant Cugat sense opcions de gol.

Destacar que al final de la primera part el Cerdanyola s’acosta amb una mica de perill a la porteria local, passejant en dues ocasions la pilota per la línia de gol. I que l’equip de Casa va tindre una oportunitat molt clara amb una xutada llunyana que Carlota va estavellar en el naixement del pal de la porteria defensada per Segu.

La segona part va ser semblant, amb  un inconvenient afegit, el rellotge avançava sense pausa i els nervis començaven a fer acte de presència. Toni Pascual va intentar fer canvis en el sistema i refrescar a l’equip donant un punt de velocitat i rematada fent sortir a Noemí, per a donar més poder ofensiu. El partit s’anava escalfant i les faltes començaven a ser cada vegada més seguides i perilloses, havent d’aturar el partit en diverses ocasions per a poder ser ateses les jugadores.

I va ser al final del partit quan Núria rep una falta dins de l’àrea del Sant Cugat i la col·legiada xiula penal en el minut 85. La mateixa Núria s’encarrega d’executar-ho enviant l’esfèric a la xarxa.  Gol 0-1, i el marcador ja no es mouria, malgrat afegir-se 8 minuts més als 90 reglamentaris.

Un partit queda per a acabar aquesta primera volta de somni i aquest partit casualment és contra les segones classificades, l’Andorra, que aquesta jugant un molt bon campionat . Les tenim a quatre punts , però volem que siguen 7.

Volem seguir IN-VIC-TES. Us esperem dissabte 18 de Gener a les 17:15h a Bòbila.

#SomFemSarda