El Cerdanyola suma un punt treballat a Peralada

CF Peralada 3 – 3 Cerdanyol FC 

El Cerdanyola ha sumat un bon punt en un partit que s’ha pogut decantar cap als dos costats. Bon inici del conjunt avui entrenat per David Cruz que no ha tardat a tenir la primera arribava que ha finalitzat amb una rematada de cap de Dani Martí blocada per Aroca. L’empenta dels verds ha trobat el premi en el minut 11 quan Carlos Cano s’internava a l’àrea i assistia a Nil Puchades que no perdona davant el porter local i obria el marcador. Amb el pas dels minuts, el Peralada ha reaccionat amb un xut d’Arnau Ortiz des de l’interior l’àrea que Manu Martín ha blocat amb 2 temps. El porter verd també ha rebutjat el perill en una falta directa de Josu en el vèrtex de l’àrea. En el tram final de la primera meitat, els gironins han pressionat la porteria vallesana estavellant la pilota al pal en dues ocasions, primer en una rematada acrobàtica de Canal i després Cunill a la sortida d’un servei de cantonada. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, no ha baixat el ritme i Medina i Roger buscarien el gol. Però l’empat ha arribat des del punt de penal, obra de Ferrón en el 55′. El gol ha fet mal al Cerdanyola que veia com en el 63′, Medina feia el segon pels locals rematant una centrada de Josu. Però els verds han reaccionat i Servetti establia la igualada aprofitant un error d’Aroca que no aconseguia atrapar una centrada de Manso. Però en el 72′, Arnau Ortiz tornava a posar per davant el Peralada transformant un mà a mà amb Manu Martín. Wilber i Pau López han fregat l’empat que arribaria en el 87′, amb una canonada de Javi López des de l’interior de l’àrea. En el temps d’afegit, Roger i Canal han vist la doble groga, i amb 10 jugadors els dos equips, Wilber no ha pogut aprofitar una passada de la mort de Servetti per donar la victòria a un Cerdanyola, que ha sumat un bon punt a domicili.

 

Fitxa tècnica

Peralada: Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Pime (Vilanova, 77′), Ferrón, Ritxi, Arnau Ortiz (Sergi Álvarez, 69′), Medina i Josu.
Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Pau López, Roger, Cano (Javi López, 58′), Sosa (Servetti, 64′), Dani Martí, Alex Torres, Alberto, Manso (Wilber, 78′), Nils Puchades.
Gols: 0-1 Cano, 11′; 1-1 Ferrón 55′; 2-1 Medina, 63′ ; 2-2 Servetti, 69′; 3-2 Arnau Ortiz, 72′; 3-3 Javi López, 87′.
Àrbitre: Pedrol Vozmediano ha amonestat a Aroca, Romero i Canal pels locals i Cano, Uri Escabrós i Roger (2, 90′) pels visitants.