A Peralada a buscar la primera victòria de l’any

El primer equip del Cerdanyola FC  visitarà el proper diumenge, 12 de gener, el camp municipal de Peralada amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de començar l’any amb un empat a Fontetes. Els verds, desens amb 25 punts, tenen tots els efectius per buscar els tres punts a domicili. Davant tindran un Peralada, tretzè amb 24 punts que encadena tres empats consecutius. El partit començarà a les 16:30h i serà arbitrat per Bernat Pedrol Vozmediano

Toni Carrillo dóna un toc d’atenció i senyala que l’actitud que van demostrar els verds davant l’Igualada no va ser la correcta: “Va ser un tema més d’actitud i no tant d’aspectes ofensius i defensius perquè els vam deixar generar molt més joc del que ens han de generar. Nosaltres si haguéssim estat al 100%, el partit era nostra.” Però es mostra optimista: “Sobre això hem estat treballant tota la setmana. Hem de tornar a ser el que érem fa dues o tres jornades. Sempre que hi ha falta d’actitud no és voluntària, sinó que de forma involuntària l’equip no es troba, però som conscients del que no vam fer bé.”

Respecte el Peralada, Carrillo explica que “esperem un partit difícil contra un bon equip, amb jugadors amb molta experiència i qualitat. A més és un camp gran i diferent del nostra”. “La línia de l’equip no és dolenta i anirem cap amunt”, afegeix l’entrenador verd.

CF Peralada – Cerdanyola FC

12-01-2020 | 16:30h |