Disputada la 1a Fase de la Excellence Cup a Terrassa

El passat cap de setmana, l’Estadi Olímpic del Terrassa va acollir la primera fase de la Excellence Cup, una competició que neix de la fusió entre entitats socials i clubs de futbol per potenciar el futbol inclusiu. 

La competicio esta formada per dotze equips i es disputa en 4 fases. El Cerdanyola FC està representat amb el seu equip fruit de la col·laboració amb la Fundacio Creactiva Catalònia i gràcies al suport del Consorci de la Zona Franca. 

Aquesta va ser la primera experiencia de competició dels jugadors i jugadores verd i blancs, molt emocionats per jugar. Van disputar tres partits amb dues victòries i una derrota.

Ara els espera la segona fase, que es disputarà el dissabte 22 de febrer a Can Anglada a Terrassa. 

 

#Somhiverds💚 #FutbolInclusiu #Oportunitats