Empat a Fontetes per començar l’any

Cerdanyola FC 1 – CF Igualada 1

 

El Cerdanyola ha estrenat l’any amb un empat a Fontetes davant l’Igualada en un partit que no s’ha decidit fins l’última jugada. Primers compassos amb lleuger domini vallesà i un bon xut de Carlos Cano que desviava a córner Albert. La resposta de Santi Triguero amb una rematada acrobàtica obligava a lluir-se a Manu Martín. Amb el pas dels minuts, els homes de Marc Cabestany han gaudit de bons minuts davant un Cerdanyola que no es trobava còmode. A la mitja hora de joc, Óscar García des de fora de l’àrea i Eric a boca de canó han posat a prova els reflexos de Manu Martín, que ha allunyat el perill amb bones aturades. Amb la igualada en el marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, el joc s’ha equilibrat i ha dominat el mitgcampisme. Pitu pels locals i Eric pels visitants buscaven el gol sense encert. Fins que el minut 83’ una gran jugada personal del juvenil Marc, que debutava amb la samarreta verda, ha finalitzat amb un xut ras que s’introduïa a la porteria de l’Igualada. Però quan tot feia pensar que els punts es quedarien a casa, un penal xiulat en l’últim minut, l’ha transformat Óscar García en el definitiu empat a 1.

Amb el punt sumat, els homes de Toni Carrillo es mantenen en la desena posició amb 24 punts, i visitaran diumenge vinent el camp del CF Peralada.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Manu Martin, Uri, Pau López (Javi López, 79’), Ruben, Pitu (Marc, 71’), Cano, Pablo (Sosa, 58’), Alex Torres, Alberto, Manso, Nils.

CF Igualada: Albert, Marc, De nova, Bernat, Pedro, Martí (Nil, 66’), Eric, Gulias (Goran, 56’), Triguero (Joel, 79’), Parra i Oscar.

Gols: 1-0 Marc 83’, 1-1 Oscar (p), 94’

Àrbitre: Fernández Pérez ha amonestat a Pau López, Ruben, Álex Torres i Alberto pels locals, i Bernat pels visitants.