El Cerdanyola vol començar l’any amb una victòria davant l’Igualada

El primer equip del Cerdanyola FC estrenarà l’any el proper diumenge, 5 de gener, a Fontetes davant el CF Igualada. Els vallesans, desens classificats amb 24 punts, volen oblidar l’ensopegada que van patir l’últim partit del 2019 al camp de la Pobla de Mafumet i sumar els tres punts per tornar a la bona dinàmica de joc i resultats demostrada a la recta final d’any. Per la seva part l’Igualada, cuer amb 11 punts, buscarà retrobar-se amb una victòria que no aconsegueix des del passat més d’octubre. El conjunt de l’Anoia estrenarà entrenador, Marc Cabestany, substitut de Moha a la banqueta igualadina. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Alejandro Fernández Pérez.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la preparació de l’equip: “La plantilla està entrenant molt bé, amb intensitat i per això esperem que no es noti el fet que només hem jugat un partit en el darrer mes. Arribem al duel de diumenge en bona forma”. També deixa clar l’objectiu de cara el primer encontre de l’any: “Volem tornar a guanyar i més a casa, on fa dies que no juguem pel calendari que tenim. Sabem que no serà fàcil perquè ens visita un rival amb moltes necessitats”. Per últim, respecte l’Igualada comenta que “quan canvies d’entrenador sempre canvies coses. Està clar que el rival és perillós, un equip amb necessitats i que és capaç de guanyar al camp de l’Hospitalet és un equip que ens posarà les coses difícils”.

El Cerdanyola FC no tindrà cap baixa.

Cerdanyola FC – CF Igualada
5-1-2020 | 12h | Mpal. de Fontetes