El Cerdanyola no suma en l’últim partit de l’any

CF Pobla Mafumet 3 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut acabar l’any puntuant i ha caigut derrotat en el camp de la Pobla de Mafumet. Primera part molt igualada en el joc i les ocasions amb un conjunt vallesà ben plantat. Servetti avisava en el 13′ amb un xut llunyà. Poc després era Roger el que també buscava el gol des de fora l’àrea després d’una bona jugada personal però l’esfèrica sortia fregant el pal. Oscar Sanz posava la rèplica rematant fora una falta lateral. A la mitja hora de joc, Roger tornava a intentar-ho i aquest cop era Arnau el que allunyava el perill amb els punys. I quan semblava que arribaríem al descans amb empat a zero, una passada de mort de Karim l’ha transformada Guillem en gol que obria el marcador. Amb el 1-0 acabava el primer temps.

A la represa, el Cerdanyola ha sortit a buscar l’empat. Pitu ho intentava amb un xut lateral que desviava el porter local. Però en el 59′, un xut ras de Karim sorprenia Manu i significava el segon gol de la Pobla. El gol ha fet mal als visitants que no han pogut reaccionar. En el temps d’afegit, ha arribat la sentència a peus d’Oscar, que ha resolt amb encert un contraatac.

El Cerdanyola finalitza l’any situat a la meitat de la classificació amb 24 punts.

Fitxa tècnica

CF Pobla Mafumet: Arnau Riera, Caballero, Sergi Cardona, Pol Domingo, Roger Figueras, Oscar Sanz, Bernat, Molina, Guillem, Carreon i Karim.
Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Pau López (Wilber, 76′), Rubén, Pitu (Sosa, 65′), Roger, Carlos Cano, Servetti (Nils Puchades, 65′), Dani Martí, Alex Torres i Manso.
Gols: 1-0 Guillem, 39′; 2-0 Karim, 59′; 3-0 Oscar, 91′