El Cerdanyola FC vol acabar l’any amb una victòria

El primer equip del Cerdanyola FC  visitarà el proper dissabte, 21 de desembre, el Camp de Futbol Municipal de la Pobla de Mafumet per enfrontar-se al conjunt tarragoní en el partit corresponent a la jornada 17. Els verds, desens amb 24 punts, encadenen 5 jornades consecutives sense conèixer la derrota amb un balanç de dues victòries i tres empats. Els homes de Toni Carrillo buscaran seguir escalant llocs a la classificació davant un equip en dinàmica totalment oposada. Els homes entrenats per Albert Company no guanyen des del passat 20 d’octubre. Des de llavors ha encadenat 5 derrotes i dos empats. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Marc Oltra Saez.

Toni Carrillo es mostra motivat per disputar novament un partit de lliga: “Tenim ganes de tornar a competir després de dues setmanes sense fer-ho. L’aturada ens ha anat bé per recuperar jugadors però també és veritat que volíem seguir competint perquè travessàvem un bon moment.” Respecte el rival de demà, Toni explica que “La Pobla és un filial amb bon tracte de pilota, que juga molt bé a futbol i que va tenir un inici de lliga fantàstic. Ara porta sis punts de 27 però això els fa ser més perillosos“.

Per últim, Carrillo valora positivament els resultats que està obtenint l’equip a la primera volta: “Hem estat en una primera fase molt bé, després ens va costar sumar però l’equip arriba en una bona situació a finals de la primera volta. En funció dels punts que siguem capaços de treure en els següents partits podem lluitar per estar en una posició alta. Demà és un partit per donar un sal de qualitat. És una motivació poder guanyar en camps com el de la Pobla”.

CF Pobla de Mafumet – Cerdanyola FC

21-12-2019 | 18h |