Remuntada i un punt

Cerdanyola FC 4 – 4 Sala 5 Martorell

El CFC va aconseguir un punt amb gust de victòria després de remuntar un 0-4, recorrent al porter-jugador i després de ser àmpliament superat per Sala 5 Martorell durant els primers 25 minuts de partit.

Ritme lent i passivitat defensiva, així saltava a la pista l’equip local, contra un rival molt concentrat i agressiu, que des del començament es va fer amo del joc i del marcador, com va reflectir el 0-2 amb què es va arribar a la mitja part.

En l’inici de la segona meitat els verds no eren capaços de ficar-se al partit i Sala 5 Martorell aprofitava la seva superioritat per ampliar distàncies posant el 0-4 a l’electrònic.

A partir d’aquí, i amb 15 minuts encara per jugar-se, Pau Machado va decidir canviar la dinàmica del partit apostant pel joc de cinc, i no va poder sortir millor, ja que amb molta fluïdesa en l’atac i encert cara a porta, el CFC aconseguia igualar el partit a falta de 2 minuts per a la conclusió. Va seguir l’equip amb la mateixa tàctica buscant la victòria fins al final, però el marcador ja no es mouria, i aconseguint un punt important.

Un cop més, gran ambient a les grades de l’PEM Guiera, amb una afició verd que va tornar a ser un jugador més, animant fins al final.