El Cerdanyola guanya i fa un pas endavant a Els Canyars

El Cerdanyola ha sumat els tres punts en Els Canyars en un partit que ha encarrilat en els primers minuts. Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc amb l’ambició de guanyar i no tardarien a demostrar-ho. Un falta a la frontal servida per Javi Lara en el minut 7′, l’ha rematada Servetti al fons de la xarxa. Sense temps de reacció pels locals, Servetti faria el segon en el 12′ amb un xut des de fora de l’àrea que ha desviat un defensor. El Castelldefels ha reaccionat tímidament amb una falta de Peke que Gerard ha rebutjat a córner. Però els verds han sabut controlar bé el joc i no permetre la reacció del conjunt de Miki Carrillo. Amb el 0-2 arribàvem al descans.

A la represa, Pedro León ha tingut l’ocasió més clara dels locals amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha sortit fora. Kike Ramírez també ha buscat retallar diferències amb una rematada que rebutjava Gerard molt atent. La rèplica la posava Pitu amb una canonada que Romero enviava a córner. Amb el pas dels minuts, els vallesans s’han fet amb el domini del joc i han buscat el tercer a peus de Sosa i Roger que no han pogut materialitzar la sentència. En el tram final, Pitu i Wilber també han estat a punt de marcar, però l’electrònic ja no es mouria.

Amb la victòria a Els Canyars, el Cerdanyola se situa onzè amb 21 punts.

Fitxa tècnica

UE Castelldefels: Romero, Juanito, Marimón, Alan, Joel Coch (Aumatell, 46′), Ferreira (Pedro Bilbao, 46′), Sergi Gestí, Jaume, Kike Ramírez, Peke i Blasco (Kevin Diaz, 69′).
Cerdanyola FC: Gerard, Manso, David López, Pitu (Javi López, 83′), Plazuelo, Javi Lara, Carlos Cano (Wilber, 85′), Servetti (Pau López, 62′), Roger, Sosa, Dani Martí i Àlex Torres.
Gols: 0-1 Servetti, 7′; 0-2 Servetti, 12′
Àrbitre: Carrero Romero ha amonestat a Marimón Alan i Blasco pels locals i David López i Sosa pels visitants.